Θοδωρής Κολυδάς: «Η κακοκαιρία Daniel έχει εμμονή με την Αττική»

Θοδωρής Κολυδάς: «Η Θοδωρής Κολυδάς: «Η

Ο διευθυντής της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας (ΕΜΥ), Θοδωρής Κολυδάς ανέφερε σε ανάρτηση που έκανε στο Twitter ότι η κακοκαιρία Daniel έχει «εμμονή» με την Αττική.

Πιο αναλυτικά, ο κ. Κολυδάς προειδοποίησε ότι η κακοκαιρία Daniel θα συνεχίσει να σφυροκοπάει την Αττική, καθώς έχει «εμμονή» με την περιοχή, ενώ θα συνεχίσει να σαρώνει και άλλα σημεία της χώρας.

Παράλληλα, τόνισε ότι θα υπάρχουν έντονα φαινόμενα ως το μεσημέρι, ενώ επισήμανε ότι οι μεγαλύτερες εντάσεις βροχόπτωσης θα παρατηρηθούν ξανά στην Θεσσαλία που αντιμετωπίζει ήδη τεράστιο πρόβλημα.

Αναλυτικά ο Θοδωρής Κολυδάς ανέφερε: Στα ανατολικότερα τμήματα της Θεσσαλίας οι μεγαλύτερες εντάσεις Μεγάλες οι απορροές στον κάμπο και δυτικότερα Εμμονή σε Αττική με σταδιακή ύφεση πριν το μεσημέρι

Η ανάρτηση Κολυδά:

{https://twitter.com/KolydasT/status/1699654061531058514}

#ΘΟΔΩΡΗΣ_ΚΟΛΥΔΑΣ #ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑ_DANIEL #ΑΤΤΙΚΗ

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.