Κακοκαιρία Daniel: Νέο μήνυμα του 112 για απαγόρευση κυκλοφορίας σε όλο το νομό Μαγνησίας

Κακοκαιρία Daniel: Νέο μήνυμα Κακοκαιρία Daniel: Νέο μήνυμα

Νέο μήνυμα του 112 ήχησε το πρωί της Πέμπτης στα κινητά των κατοίκων της Μαγνησίας, που ενημερώνει ότι απαγορεύεται η κυκλοφορία σε όλο το νομό, λόγω της κακοκαιρίας Daniel.

«Ενεργοποίηση 112. Υπενθυμίζεται ότι βρίσκεται σε ισχύ η απαγόρευση κυκλοφορίας στο νομό #Μαγνησίας με εντολή της @hellenicpolice λόγω εξέλιξης επικίνδυνων καιρικών φαινομένων», αναφέρεται χαρακτηριστικά στο μήνυμα στους κατοίκους της Μαγνησίας.

{https://twitter.com/112Greece/status/1699677066482897284}

Κακοκαιρία Daniel: Μήνυμα του 112 στην Κάτω Λεχώνια Μαγνησίας, «εκκενώστε προς Άνω Λεχώνια»

Μήνυμα του 112 εστάλη λίγο μετά τις 09:00 σε περιοχή της Μαγνησίας, ζητώντας από τους κατοίκους να απομακρυνθούν λόγω της κακοκαιρίας Daniel.

Το μήνυμα του 112 εστάλη στην περιοχή Κάτω Λεχώνια Μαγνησίας και ζητούσε να απομακρυνθούν προς Άνω Λεχώνια.

Το μήνυμα προς τους κατοίκους της Κάτω Λεχώνιας έγραφε:

«Αν βρίσκεστε στην περιοχή #Κάτω_Λεχώνια #Μαγνησίας απομακρυνθείτε προς #Άνω_Λεχώνια λόγω εξέλιξης πλημμυρικών φαινομένων στην περιοχή».

{https://twitter.com/112Greece/status/1699673775925551157}

#ΚΑΙΡΟΣ #ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑ_DANIEL #112 #ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ_ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ #ΜΑΓΝΗΣΙΑ

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.