Κακοκαιρία Daniel: Αγνοούνται 6 άνθρωποι στην Αγία Τριάδα Καρδίτσας

Κακοκαιρία Daniel: Αγνοούνται Κακοκαιρία Daniel: Αγνοούνται

Ο υπουργός Πολιτικής Προστασίας και Κλιματικής Αλλαγής, Βασίλης Κικίλιας έκανε γνωστό ότι αγνοούνται έξι άνθρωποι στην Αγία Τριάδα Καρδίτσας, από την κακοκαιρία Daniel.

Συγκεκριμένα οΒασίλης Κικίλιας στη ενημέρωση για την πορεία της κακοκαιρίας Daniel είπε:

«Όλος ο κρατικός μηχανισμός έχει εστιάσει τις δυνάμεις του στη Θεσσαλία, είπε ο Βασίλης Κικίλιας κατά την έκτακτη ενημέρωση στο Συντονιστικό της Πολιτικής Προστασίας.

Σύμφωνα με τον υπουργό, το πιο δύσκολο πεδίο βρίσκεται μεταξύ Τρικάλων και Καρδίτσας καθώς έχει πλημμυρίσει ο Ληθαίος ποταμός και έχει σπάσει το φράγμα στο Προάστιο.

Είναι αποκλεισμένα τα χωριά Προάστιο, Αγία Τριάδα, Παλαμάς, Μεγάλα Καλύβια και Καλογριανά καθώς τα νερά βρίσκονται σε μεγάλο ύψος.

Όπως έχει γίνει γνωστό μέχρι στιγμής, στην Αγία Τριάδα είναι εγκλωβισμένα 20 άτομα και 6 αγνοούνται, στα Μεγάλα Καλύβια 40 άτομα βρίσκονται σε σπίτια και στα Καλογριανά 4 άτομα επίσης σε σπίτια.»

#ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑ_DANIEL #ΚΑΡΔΙΤΣΑ #ΒΑΣΙΛΗΣ_ΚΙΚΙΛΙΑΣ #ΑΓΝΟΟΥΜΕΝΟΙ

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.