Στο νοσοκομείο του Βόλου εκτάκτως δύο παιδιά από Σκόπελο και Σκιάθο

Στο νοσοκομείο του Βόλου Στο νοσοκομείο του Βόλου

Στο Νοσοκομείο Βόλου μεταφέρθηκε εκτάκτως ένα 5χρονο αγοράκι από τη Σκιάθο, μετά από εισρόφηση θαλασσινού νερού, ενώ ένα ακόμα παιδί ηλικίας 3 ετών διακομίστηκε επίσης στο νοσοκομείο από τη Σκόπελο, με παθολογικά προβλήματα.

Δυο παιδιά μεταφέρθηκαν εκτάκτως τις τελευταίως ώρες, από τη Σκιάθο και τη Σκόπελο στον Βόλο, προκειμένου να εισαχθούν για νοσηλεία στο Νοσοκομείο.

Συγκεκριμένα, στις 11:05 το βράδυ της Παρασκευής (25/6) διακομίσθηκε με το σκάφος «Άξιον Εστί» από τη Σκιάθο, ένας 5χρονος ο οποίος είχε αντιμετώπιζε πρόβλημα μετά από εισρόφηση θαλασσινού νερού, ενώ σήμερα, Σάββατο (26/6), το πρωί διακομίσθηκε ένας 3χρονος με παθολογικά προβλήματα από τη Σκόπελο, με το πλωτό ασθενοφόρο του Λιμενικού Σώματος.

#ΒΟΛΟΣ #ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ #ΣΚΙΑΘΟΣ #ΣΚΟΠΕΛΟΣ #ΔΙΑΚΟΜΙΔΗ

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.