Φωτιές σε Βαρνάβα - Γραμματικό: Επιχειρούν και εναέρια μέσα

Φωτιές σε Βαρνάβα - Φωτιές σε Βαρνάβα -

Νωρίτερα κεραυνοί προκαλέσαν έξι εστίες φωτιάς και στην Βάρη: Μεγάλη κινητοποίηση της Πυροσβεστικής αυτή την ώρα σε Βαρνάβα - Γραμματικό.

Μετά την φωτιά που ξέσπασε στην Ραμνούντα λίγο πριν από τις 7:00 τα ξημερώματα και την φωτιά στο Καλέντζι λίγο πριν από τις 8:45, νέες εστίες φωτιές εκδηλώθηκαν, σύμφωνα με το irafina, αυτή την φορά στο Βαρνάβα πλησίον της Ιεράς Μονής Άξιον Εστί αλλά και στο νεκροταφείο.

Και αυτές οι φωτιές φαίνεται να ξέσπασαν από κεραυνούς, ενώ λίγο μετά τις 9:40 ξέσπασε φωτιά και κοντά στις κατασκηνώσεις του Αθητάκη στο Γραμματικό.

Συνολικά υπήρξαν 5 εστίες φωτιάς στον Βαρνάβα, στο Γραμματικό και στο Καλέντζι, με την Πυροσβεστική και την Πολιτική Προστασία Ραφήνας - Πικερμίου να σπεύδουν από την πρώτη στιγμή στο σημείο.

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, έσβησε η φωτιά στις κατασκηνώσεις του Αθητάκη στο Γραμματικό, ενώ καλύτερη είναι η εικόνα και στον Βαρνάβα.

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις λόγω της φωτιάς

Σε κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην περιοχή του Μαραθώνα προχώρησε η Αστυνομία λόγω της πυρκαγιάς που ξέσπασε νωρίτερα στο Γραμματικό.

Συγκεκριμένα έχει διακοπεί η κυκλοφορία των οχημάτων στους εξής δρόμους:

- Στην επαρχιακή οδό Μαραθώνα - Καπανδριτίου και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας

- Στη λεωφόρο Ραμνούντος από το ύψος της Αγίας Μαρίνας

- Στο σημείο Προφήτη Ηλία προς την περιοχή Σέσι.

#ΦΩΤΙΕΣ #ΦΩΤΙΑ_ΤΩΡΑ #ΒΑΡΝΑΒΑ #ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟ #ΜΑΡΑΘΩΝΑΣ #ΦΩΤΙΑ

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.