Λάρισα: Γυναίκα έπεσε θύμα άγριου ξυλοδαρμού από τον σύζυγό της

Λάρισα: Γυναίκα έπεσε θύμα Λάρισα: Γυναίκα έπεσε θύμα

Θύμα άγριου ξυλοδαρμού από τον σύζυγό της έπεσε μία γυναίκα στη Λάρισα. Το συμβάν έλαβε χώρα τα ξημερώματα της Πέμπτης.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, η άτυχη γυναίκα είχε έντονο διαπληκτισμό με τον σύζυγό της, ο οποίος φέρεται να την ξυλοκόπησε και να της προκάλεσε βαρύτατα τραύματα.

Το θύμα της ενδοοικογενειακής βίας διακομίσθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας, όπου και νοσηλεύεται.

Οι φωνές του ζευγαριού ξεσήκωσαν τη γειτονιά, που άκουσε τη γυναίκα να ουρλιάζει και να καλεί σε βοήθεια, και κάλεσαν τις Αρχές.

Ο σύζυγός της, γνωστός επιχειρηματίας που δραστηριοποιείται στη Λάρισα, συνελήφθη κι οδηγήθηκε στον εισαγγελέα, ο οποίος σύμφωνα με το larissanet τού άσκησε βαρύ κατηγορητήριο για απόπειρα ανθρωποκτονίας.

Ο φερόμενος ως δράστης του άγριου ξυλοδαρμού της γυναίκας του, μητέρας δύο παιδιών, ζήτησε κι έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί την ερχόμενη Δευτέρα στον ανακριτή.

#ΞΥΛΟΔΑΡΜΟΣ #ΛΑΡΙΣΑ #ΣΥΖΥΓΟΣ

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.