Πέθανε ο σκηνοθέτης Γιάννης Γαβαλάς

Πέθανε ο σκηνοθέτης Πέθανε ο σκηνοθέτης

Σε ηλικία 75 ετών έφυγε από τη ζωή ο σκηνοθέτης Γιάννης Γαβαλάς.

Το δυσάρεστο γεγονός γνωστοποίησε με ανάρτηση στα social media ο Σπύρος Μπιμπίλας, αναφέροντας πως η κηδεία του θα γίνει αύριο Παρασκευή 4/8 στον Πειραιά.

«Έφυγε ακόμη ένας καλός φίλος, σκηνοθέτης των νεανικών μου χρόνων και ιδρυτής του ΘΕΑΤΡΟΥ ΝΕΟΛΑΙΑΣ της δεκαετίας του ’80 που ήταν φυτώριο πολλών γνωστών ηθοποιών σήμερα. Μεταλαμπάδευσε τον πολιτισμό της Ελλάδας στη μακρινή Κίνα όπου δραστηριοποιήθηκε για πολλά χρόνια δημιουργώντας και οικογένεια εκεί.

Ο Γιάννης Γαβαλάς ο πράος, ευγενικός και πολυδιαβασμένος καλλιτέχνης. Συνεργάστηκα μαζί του στην παιδική παράσταση ΠΟΥΝΤΟ ΜΑ ΠΟΥΝΤΟ ΤΟ ΠΙΘΗΚΑΚΙ του αξέχαστου Τάκη Καρνάτσου όπου συμπρωταγωνιστούσα μεταξύ πολλών άλλων με τους αξέχαστους φίλους μου, Ιφιγένεια Γιαννοπούλου(την μετέπειτα γνωστή στιχουργό) και Γιάννη Ευδαίμων από το θέατρο Τέχνης.

Η εξόδιος ακολουθία θα γίνει αύριο Παρασκευή από τον καθολικό Ιερό Ναό του Αγίου Παύλου στον Πειραιά στις 10 το πρωί (Φίλωνος 23). Στο ημερολόγιο του ΤΑΣΕΗ 2020 που ήταν αφιερωμένο στους ΕΛΛΗΝΕΣ καλλιτέχνες που έδρασαν στο εξωτερικό τον είχαμε τιμήσει. Καλό ταξίδι Γιάννη μου» έγραψε ο Σπύρος Μπιμπίλας.

#ΣΚΗΝΟΘΕΤΗΣ #ΓΙΑΝΝΗΣ_ΓΑΒΑΛΑΣ #ΠΕΘΑΝΕ

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.