Τρίκαλα: Τροχαίο με εγκατάλειψη – Τον χτύπησε και τον άφησε αβοήθητο στην άσφαλτο

Τρίκαλα: Τροχαίο με Τρίκαλα: Τροχαίο με

Σοκαριστικό τροχαίο στα Τρίκαλα. Σοβαρά τραυματίστηκε ένας 69χρονος μοτοσικλετιστής. Ο οδηγός του αυτοκινήτου τον παρέσυρε και τον εγκατέλειψε αιμόφυρτο στον δρόμο.

Το ανατριχιαστικό τροχαίο με εγκατάλειψη στα Τρίκαλα σημειώθηκε στον κόμβο Μεγαλοχωρίου όταν ένα αυτοκίνητο χτύπησε τη μηχανή που οδηγούσε ένας 69χρονος. Σύμφωνα με πληροφορίες του Trikalanews.gr ο αναβάτης του δικύκλου βρέθηκε στην άσφαλτο σοβαρά τραυματισμένος, ενώ ο οδηγός του αυτοκινήτου εγκατέλειψε το θύμα του και εξαφανίστηκε.

Ο άτυχος 69χρονος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο Τρικάλων και από εκεί κρίθηκε απαραίτητη η διακομιδή του στη Λάρισα.

Η αστυνομία, έχοντας κάποια στοιχεία στη διάθεσή της από αυτόπτες μάρτυρες, αναζητεί τον ασυνείδητο οδηγό του αυτοκινήτου.

#ΤΡΙΚΑΛΑ #ΤΡΟΧΑΙΟ #ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΗ

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.