Από θαύμα δεν θρηνήσαμε θύματα σε δημοτικό στον Βόλο

Από θαύμα δεν θρηνήσαμε Από θαύμα δεν θρηνήσαμε

Από καθαρή τύχη δεν υπήρξε κάποιος τραυματισμός μαθητή ή δασκάλου στο 18ο Δημοτικό Σχολείο στον Βόλο καθώς τη Δευτέρα κατέρρευσε τμήμα της οροφής... ευτυχώς την ώρα του διαλείμματος.

 

 

Καθημερινό τείνει να γίνει πλέον το φαινόμενο των ατυχημάτων σε σχολεία και δημόσιες υπηρεσίες με απαρχαιωμένες εγκαταστάσεις. 

Όλο και πιο συχνά βλέπουν πλέον το φως της δημοσιότητας επεισόδια με σοβάδες, τοίχους αλλά και τμήματα οροφής που καταρρέουν - με αποτέλεσμα μαθητές, φοιτητές αλλά και εκπαιδευτικοί να κινδυνεύουν με σοβαρούς τραυματισμούς.

Το συγκεκριμένο συμβάν στο 18ο Δημοτικό του Βόλου έγινε στην ώρα του διαλείμματος και έτσι αποφεύχθηκαν τα χειρότερα, καθώς όπως φαίνεται στις φωτογραφίες κομμάτια της οροφής έπεσαν πάνω στην έδρα και στα πρώτα θρανία της αίθουσας.

Οι λίγοι μαθητές που ήταν εντός, ευτυχώς κάθονταν μακριά.

Σημειώνεται πως οι γονείς καταγγέλλουν πως το 2016 είχαν παρόμοιο πρόβλημα, ενώ όπως λένε πρόκειται να κινηθούν νομικά για να προστατέψουν τα παιδιά τους.

#ΔΗΜΟΤΙΚΟ #ΜΑΘΗΤΕΣ #ΟΡΟΦΗ #ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.