Η αντίδραση της πρεσβυτέρας όταν δημοσιογράφος «ανακάλυψε» πού μένει

Η αντίδραση της Η αντίδραση της

Μετά τις καταγγελίες εις βάρος του πατέρα Αντωνίου ότι έχει ασελγήσει σε ανήλικους, ο ιερέας μαζί με την πρεσβυτέρα και τον γιο τους αναγκάστηκαν να εγκαταλείψουν το διαμέρισμα που διατηρούσαν στη δομή της Κιβωτού του Κόσμου στον Κολωνό.

Την πρεσβυτέρα του Πατέρα Αντώνιου συνάντησε δημοσιογράφος του Alpha, με τους γείτονες να δηλώνουν ξαφνιασμένοι καθώς ούτε οι ίδιοι δεν γνώριζαν ότι ο ίδιος διαμένει εκεί.

Η πρεσβυτέρα εμφανίστηκε στην κάμερα, με τη δημοσιογράφο να της συστήνεται και να της ζητά ευγενικά να πουν δύο λόγια.

Η ίδια αρνείται να κάνει την οποιαδήποτε δήλωση και εμφανώς θορυβημένη μπαίνει και πάλι στο σπίτι, αφού χτυπά δυνατά την πόρτα.

Το ζευγάρι προσπαθεί να κρατά χαμηλούς τόνους το τελευταίο διάστημα και γι’ αυτόν τον λόγο ούτε οι γείτονές τους γνώριζαν ότι είναι εκεί που μένουν στο διπλανό σπίτι.

#ΠΑΤΕΡ_ΑΝΤΩΝΙΟΣ #ΠΡΕΣΒΥΤΕΡΑ #ΚΙΒΩΤΟΣ_ΤΟΥ_ΚΟΣΜΟΥ

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.