Θύμα εκβιαστών γνωστή αντιδήμαρχος των νοτίων προαστίων: Χρησιμοποιούν το πρόσωπό της σε γυμνές φωτογραφίες

Θύμα εκβιαστών γνωστή Θύμα εκβιαστών γνωστή

H αντιδήμαρχος Βάρης - Βούλας - Βουλιαγμένης, Όλγα Πολίτη, καταγγέλλει τον «εφιάλτη» που βιώνει το τελευταίο διάστημα με φωτογραφίες - προϊόντα φωτομοντάζ - που διαρρέουν επιτήδειοι προκειμένου να την εκβιάσουν.

Την απόφαση να απευθυνθεί στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος πήρε η αντιδήμαρχος Βάρης - Βούλας - Βουλιαγμένης, Όλγα Πολίτη, που είναι πλέον έτοιμη να φτάσει την υπόθεση του εκβιασμού της «στα άκρα». 

«Έχουν βιάσει την προσωπική μου στιγμή, το όνομά μου, την οικογένειά μου» αναφέρει χαρακτηριστικά στο Star η γνωστή αντιδήμαρχος, καταγγέλλοντας πως το τελευταίο διάστημα έχει πέσει θύμα εκβιασμού από άγνωστους.

Πιο συγκεκριμένα, επιτήδειοι έχουν επεξεργαστεί φωτογραφίες, έχουν πάρει το πρόσωπό τους και την παρουσιάζουν γυμνή στο διαδίκτυο. Οι φωτογραφίες στέλνονται με email σε γνωστά της πρόσωπα, ενώ εμφανίζονται και ως χορηγούμενες αναρτήσεις.

«Κάπου αποσκοπεί» όλο αυτό, σημειώνει η Όλγα Πολίτη που στέλνει και ένα μήνυμα σε όλες τις γυναίκες που έχουν υποστεί διαδικτυακό εκβιασμό.

Από την πλευρά του, ο δικηγόρος Νίκος Αλεξανδρής εξηγεί πως η συγκεκριμένη στοχοποίηση «είναι βαρύτατο ποινικό αδίκημα», ενώ «δεν υπάρχει περίπτωση να μην βρεθούν οι δράστες».

#ΕΚΒΙΑΣΜΟΣ #ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ #ΒΟΥΛΑ #ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ #ΕΚΒΙΑΣΤΕΣ #ΔΙΩΞΗ_ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ_ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ #ΓΥΜΝΕΣ_ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.