Κακοκαιρία «Μπάρμπαρα»: Δύσκολες οι μετακινήσεις στην ανατολική Αχαΐα - Πού απαγορεύεται η κυκλοφορία των οχημάτων

Κακοκαιρία «Μπάρμπαρα»: Κακοκαιρία «Μπάρμπαρα»:

Δυσμενείς καιρικές συνθήκες, λόγω χιονόπτωσης, επικρατούν απόψε σε περιοχές της ανατολικής Αχαΐας.

 

Σύμφωνα με την αστυνομία, διακόπηκε πλήρως η κίνηση των οχημάτων και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας στην επαρχιακή οδό Πούντας - Καλαβρύτων, η οποία συνδέει τον αυτοκινητόδρομο Κορίνθου - Πατρών, με την περιοχή των Καλαβρύτων.

Σημειώνεται πως στην Εθνική Οδό Πατρών – Κορίνθου, απαγορεύεται με απόφαση της Αστυνομίας η κίνηση φορτηγών – νταλικών, λόγω της χιονόπτωσης.

Με απόφαση του Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Αχαΐας, Χαράλαμπου Μπονάνου και έπειτα από συνεννόηση με τους αρμόδιους φορείς, κλειστά θα παραμείνουν την Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου τα σχολεία του Δήμου Καλαβρύτων καθώς επίσης και σε Αιγείρα και Ακράτα του Δήμου Αιγιαλείας, λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών που επικρατούν στην περιοχή και των κινδύνων που δημιουργούνται για τις μετακινήσεις μαθητών και εκπαιδευτικών, προς και από τις σχολικές μονάδες.

 

#ΚΑΙΡΟΣ #ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑ_ΜΠΑΡΜΠΑΡΑ #ΑΧΑΙΑ #ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΕΣ_ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ #ΚΛΕΙΣΤΟΙ_ΔΡΟΜΟΙ

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.