Εκδόσεις Καστανιώτη: Διέκοψαν κάθε συνεργασία με τον συγγραφέα Β. Παπαθεοδώρου που συνελήφθη για παιδική πορνογραφία

Εκδόσεις Καστανιώτη: Εκδόσεις Καστανιώτη:

Ο Παπαθεοδώρου βρίσκεται προφυλακισμένος στις φυλακές Τρίπολης από τις 18 Οκτωβρίου και εις βάρος του έχει ασκηθεί δίωξη σε βαθμό κακουργήματος.

Βαριά δίωξη για κατοχή υλικού παιδικής πορνογραφίας αντιμετωπίζει o γνωστός συγγραφέας παιδικών βιβλίων Βασίλης Παπαθεοδώρου, ο οποίος κατείχε μέχρι πρόσφατα τη θέση του επικεφαλής του παιδικού τμήματος γνωστού εκδοτικού οίκου.

Με ανακοίνωσή τους οι εκδόσεις Καστανιώτη αναφέρονται στη σύλληψη του προαναγγέλοντας τη διακοπη κάθε συνεργασίας μα΄ζι του.

Αναλυτικά η ανακοίνωση των εκδόσεων Καστανιώτη

«Οι Εκδόσεις Καστανιώτη διέκοψαν κάθε μορφής συνεργασία με τον Βασίλη Παπαθεοδώρου, αμέσως μόλις πληροφορηθήκαν ότι βρίσκεται σε εξέλιξη ποινική έρευνα από τις δικαστικές αρχές, για σοβαρή κατηγορία.

Η απόφασή μας προστατεύει τα συμφέροντα της εταιρείας, των εργαζομένων και των συνεργατών μας και –πάνω από όλα– των αναγνωστών μας και αποδεικνύει ότι για εμάς, η ακεραιότητα των συνεργατών μας είναι αδιαπραγμάτευτη.

Συνεχίζουμε να εκδίδουμε σημαντικά βιβλία συγγραφέων απ’ όλο τον κόσμο και να μεταλαμπαδεύουμε την αξία της ανάγνωσης».

#ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ #ΚΑΣΤΑΝΙΩΤΗΣ #ΕΚΔΟΣΕΙΣ #ΠΑΙΔΙΚΗ_ΠΟΡΝΟΓΡΑΦΙΑ #ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.