«Μην εκπλαγείτε αν δείτε ότι υπάρχουν συνεργοί»: Έρχονται καταιγιστικές εξελίξεις για την Ρούλα Πισπιρίγκου

«Μην εκπλαγείτε αν δείτε «Μην εκπλαγείτε αν δείτε

Φρίκη και αποτροπιασμό σε όλη τη χώρα έχει φέρει η είδηση με την σύλληψη της Ρούλας Πισπιρίγκου για τη δολοφονία της 9χρονης Τζωρτζίνας από την Πάτρα. Αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. αναφέρουν πως δεν αποκλείεται να εμπλακούν και άλλα άτομα.

Ξετυλίγεται σιγά-σιγά το κουβάρι της σοκαριστικής υπόθεσης μετά τη σύλληψη της Ρούλας Πισπιρίγκου, της μητέρας των τριών κοριτσιών που πέθαναν μέσα σε τρία χρόνια στην Πάτρα.

«Μην εκπλαγείτε αν δείτε ότι υπάρχουν συνεργοί», τόνισε με νόημα το πρωί της Πέμπτης (31/3) ο γενικός γραμματέας Ειδικών Φρουρών, Στράτος Μαυροειδάκος.

Μιλώντας στον ΣΚΑΪ και επί της ουσίας προαναγέλλοντας νέες εξελίξεις στην πολύκροτη υπόθεση, ο κ. Μαυροειδάκος υπογράμμισε χαρακτηριστικά:

«Οι συνάδελφοί μου έχουν καταλήξει και ξέρουν αν υπάρχουν συνεργοί».

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.