Πάτρα: Νέο θρίλερ με τις τοξικολογικές εξετάσεις της Τζωρτζίνας, γιατί αργούν τα αποτελέσματα

Πάτρα: Νέο θρίλερ με τις Πάτρα: Νέο θρίλερ με τις

Με κομμένη την ανάσα παρακολουθεί όλη η Ελλάδα τις εξελίξεις στο θρίλερ της Πάτρας με τα νεκρά παιδιά και τη διαλεύκανση των θανάτων τους.

Σύμφωνα με τις τελευταίες εξελίξεις, οι τοξικολογικές εξετάσεις της Τζωρτζίνας αναμένεται να καθυστερήσουν ακόμη περισσότερο, καθώς ο κύριος όγκος των δειγμάτων για τις τοξικολογικές της Τζωρτζίνας θα αποσταλεί σε εργαστήριο του εξωτερικού.

Η διαδικασία αυτή είναι ιδιαίτερα χρονοβόρα και έτσι τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων δεν θα βγουν άμεσα, με τις εκτιμήσεις να αναφέρουν ότι ίσως χρειαστεί ακόμα και ένας μήνας ώστε να βγουν τα αποτελέσματα.

Παράλληλα, εντός των επόμενων ημερών αναμένεται να καταθέσουν δεκάδες μάρτυρες στα πλαίσια των ερευνών που έχουν διαταχθεί.

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.