Γλυκά Νερά: Γυναίκα δέχθηκε επίθεση από πίτμπουλ στη μέση του δρόμου (βίντεο)

Γλυκά Νερά: Γυναίκα δέχθηκε Γλυκά Νερά: Γυναίκα δέχθηκε

Μία γυναίκα η οποία είχε βγάλει βόλτα το σκυλάκι της, όταν δέχθηκε επίθεση από πίτμπουλ.

Συγκεκριμένα, μία γυναίκα στα Γλυκά Νερά δέχθηκε επίθεση από πίτμπουλ το οποίο ήρθε από πίσω της και επιτέθηκε σε εκείνη και το σκυλάκι, το οποίο εκείνη την ώρα είχε βγάλει για βόλτα. Η γυναίκα έχει ήδη προβεί σε μήνυση.

«Ξαφνικά βλέπουμε ένα σκυλί πίτμπουλ γκρι χωρίς λουράκι, και επιτέθηκε στο σκυλάκι μου. Πονάω πάρα πολύ τα χέρια μου αχρηστεύτηκαν, ούτε να πιω νερό δεν μπορώ. Ο ιδιοκτήτης όταν πλησίασε πήρε τον σκύλο του είπε «τι κάνεις εκεί πάλι»», δήλωσε η παθούσα.

Ο ιδιοκτήτης, σύμφωνα με την καταγγελία, φέρεται να πήρε τον σκύλο και να έφυγαν ανενόχλητοι, χωρίς να δώσουν κάποια περαιτέρω βοήθεια στη γυναίκα.

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.