Πήλιο: Απείλησε και χτύπησε τη γυναίκα του γιατί…. δεν έβρισκε τα κλειδιά του

Πήλιο: Απείλησε και χτύπησε Πήλιο: Απείλησε και χτύπησε

Νέα πολύ σοβαρή καταγγελία για ενδοοικογενειακή βία στη δημοσιότητα, αυτή τη φορά σε ορεινό του Πηλίου, την Κυριακή 20/2, με «πρωταγωνιστή» έναν 60χρονο.

Ο (οξύθυμος) άνδρας, σύμφωνα με την καταγγελία της συζύγου του στην Αστυνομία, πήγε το βράδυ της Κυριακής στο σπίτι, ενώ είχε πιεί (φέρεται να έχει εξάρτηση από το αλκοόλ) και με αφορμή το ότι έψαχνε τα κλειδιά του και δεν τα έβρισκε, έβρισε τη σύζυγό του και την απείλησε ότι θα την σφάξει και θα βάλει φωτιά στο σπίτι, ενώ τη χτύπησε στο πρόσωπο.

Η γυναίκα πήγε στο Κέντρο Υγείας της περιοχής και η ιατρική γνωμάτευση ήταν οίδημα στο πρόσωπο και εκδορές στο χέρι, ενώ στη συνέχεια έκανε καταγγελία στην Αστυνομία, σύμφωνα με το magnesianews.gr.

Ο κατηγορούμενος αναζητήθηκε και συνελήφθη τη Δευτέρα, και οι πληροφορίες αναφέρουν ότι κατέθεσε στην Αστυνομία ότι δεν ήθελε να χτυπήσει τη γυναίκα.

Την Τρίτη οδηγήθηκε στο Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Βόλου, με τις κατηγορίες της απειλής, εξύβρισης και πρόκλησης ελαφράς σωματικής βλάβης από πρόθεση.

Επειδή η παθούσα δεν παρουσιάστηκε για να καταθέσει, πήρε αναβολή για να δικαστεί την Παρασκευή και αφέθηκε ελεύθερος με τον όρο να μην πλησιάζει το σπίτι του και αφού... δεσμεύτηκε να διανυκτερεύει στο σπίτι της αδελφής του.

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.