Βόλος: Νεκρό 4χρονο κοριτσάκι μπροστά στα μάτια των γονιών του

Βόλος: Νεκρό 4χρονο Βόλος: Νεκρό 4χρονο

Ένα σοκαριστικό τροχαίο σημειώθηκε το Σάββατο το βράδυ στο Βόλο, με αποτέλεσμα ένα βρέφος μόλις τεσσάρων μηνών να βρει τραγικό θάνατο.

Όλα άρχισαν στις 22:30 στο κέντρο του Βόλου και συγκεκριμένα στη διασταύρωση των οδών Ιάσονος και Αντωνοπούλου, όταν μία μηχανή παρέσυρε έναν άντρα, ο οποίος προσπαθούσε να διασχίσει τον δρόμο κρατώντας στην αγκαλιά του το βρέφος.

Την ώρα που ο παππούς πέρναγε τον δρόμο, ο οδηγός της μηχανής φέρεται να έκανε επικίνδυνους ελιγμούς με αποτέλεσμα να χτυπήσει τον παππού που κράταγε στην αγκαλιά του εγγόνι του, όπως ανέφεραν αυτόπτες μάρτυρες. Το βρέφος έπεσε στο κράσπεδο, χτύπησε και έχασε τη ζωή του ακαριαία.

#ΒΟΛΟΣ #ΤΡΑΓΩΔΙΑ #ΑΤΥΧΗΜΑ #ΝΕΚΡΟΙ

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.