Αρκαδία: Οδηγός λεωφορείου έπαθε ανακοπή και πήγε να πέσει στον γκρεμό

Αρκαδία: Οδηγός λεωφορείου Αρκαδία: Οδηγός λεωφορείου

Νεκρός είναι ο 47χρονος οδηγός του ΚΤΕΛ, που έπαθε ανακοπή καρδιάς την ώρα που εκτελούσε δρομολόγιο.

  Το περιστατικό σημειώθηκε περίπου στις 9 το βράδυ της Κυριακής, όταν ο οδηγός που εκτελούσε το δρομολόγιο Λουτρά Ηραίας – Τρίπολη λιποθύμησε στο τιμόνι.

Σύμφωνα με τα Λαγκαδινά Νέα, το λεωφορείο εξετράπη από την πορεία του με αποτέλεσμα να κρέμεται στο γκρεμό.

Την ώρα του επεισοδίου μέσα στο λεωφορείο υπήρχε βρισκόταν μία κοπέλα, η οποία αν και σε σοκ, βγήκε από την πίσω πόρτα. Ο 47χρονος οδηγός, ο οποίος απεγκλωβίστηκε από την πυροσβεστική μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Κ.Υ. Δημητσάνας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Σύμφωνα με το arcadiaportal, ο οδηγός νωρίτερα είχε νιώσει αδιαθεσία και έκανε στην άκρη του δρόμου το λεωφορείο ανάμεσα σε Λευκοχώρι και Λαγκάδια. Κατέβηκε για λίγα λεπτά, όμως έπειτα ανέβηκε ξανά στην θέση του.

      #ΑΡΚΑΔΙΑ #ΟΔΗΓΟΣ_ΛΕΩΦΟΡΕΙΟΥ #ΚΤΕΛ #ΑΝΑΚΟΠΗ_ΚΑΡΔΙΑΣ #ΝΕΚΡΟΣ

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.