Θανατηφόρο τροχαίο στην Ηλεία, ΙΧ έπεσε σε αρδευτικό κανάλι

Θανατηφόρο τροχαίο στην Θανατηφόρο τροχαίο στην

To αυτοκίνητο εξετράπη της πορείας του και ανετράπη κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες σε αρδευτικό κανάλι στο Παλαιοχώρι του Δήμου Πηνειού στην Ηλεία.

Τη ζωή του έχασε οδηγός αυτοκινήτου, σε τροχαίο που σημειώθηκε το βράδυ της Κυριακής 5/11/2023, όταν υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες έχασε τον έλεγχο του οχήματος του με αποτέλεσμα να καταλήξει σε αρδευτικό κανάλι στο Παλαιοχώρι του Δήμου Πηνειού στην Ηλεία. Νεκρός είναι 79χρονος.

Σύμφωνα με το patrisnews, έγινε επιχείρηση απεγκλωβισμού απο 2 οχήματα και 4 άνδρες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Αμαλιάδας.

Ο 79χρονος μTo αυτοκίνητο εξετράπη της πορείας του και ανετράπη κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες σε αρδευτικό κανάλι στο Παλαιοχώρι του Δήμου Πηνειού στην Ηλεία.εταφέρθηκε με ασθενοφορο στο Κέντρο Υγείας Γαστούνης, όπου απλά διαπιστώθηκε ο θανατός του.

#ΗΛΕΙΑ #ΤΡΟΧΑΙΟ

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.