Ένταση στα Εξάρχεια για το μετρό: Διαμαρτυρίες για τα συνεργεία που επιχειρούν να κόψουν δέντρα

Ένταση στα Εξάρχεια για το Ένταση στα Εξάρχεια για το

Ένταση επικρατεί από νωρίς το πρωί στην πλατεία των Εξαρχείων, καθώς μηχανήματα του υπουργείο Υποδομών έχουν πάει στο σημείο για να κόψουν δέντρα, προκειμένου να συνεχιστούν οι εργασίες για το μετρό.

Σύμφωνα με τα όσα μετέδωσε το OPEN, η μικροένταση σημειώθηκε όταν εμφανίστηκαν κάποια συνεργεία του υπουργείου υποδομών για να κόψουν δέντρα για τα έργα του μετρό. Στο σημείο βρέθηκαν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις ενώ οι κάτοικοι, που διαμαρτύρονται για την κοπή των δέντρων, έχουν απευθύνει κάλεσμα και φθάνουν στο σημείο. Δεν σημειώθηκαν επεισόδια, ωστόσο η ατμόσφαιρα στην πλατεία Εξαρχείων είναι ηλεκτρισμένη.  

#ΕΞΑΡΧΕΙΑ #ΜΕΤΡΟ #ΕΝΤΑΣΗ #ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΕΣ

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.