Ο Ανύπαρκτος Ιππότης από την ομάδα ΝΤΟΥΘ στο Skrow Theater

Ο Ανύπαρκτος Ιππότης από Ο Ανύπαρκτος Ιππότης από
Το Skrow Theater παρουσιάζει την παιδική παράσταση "Ο Ανύπαρκτος Ιππότης" από την ομάδα ΝΤΟΥΘ, την Κυριακή 1η Οκτωβρίου 2017 και κάθε Κυριακή στις 12.00.

Πρόκειται για ένα μεσαιωνικό παραμύθι. Μία ιπποτική κωμωδία για παιδιά. Η ομάδα Ντουθ ζωντανεύει την ιστορία του ανύπαρκτου ιππότη, βασισμένη στο ομώνυμο μυθιστόρημα του Ίταλο Καλβίνο.

Μία ιστορία με μαγικά πλάσματα, ιππότες, βασιλιάδες, ξύλινα άλογα, σπαθιά, σημαίες και παιδικά παιχνίδια που μιλάει για την ταυτότητα, τον ιπποτισμό και τη δύναμη της θέλησης.

Ένας βασιλιάς, ένας ανύπαρκτος ιππότης, ένας αστείος ιπποκόμος, ένα κορίτσι με γαλάζια πανοπλία, ένας θαρραλέος νέος στρατιώτης και ένας μουσικός ζωντανά επί σκηνής είναι οι πρωταγωνιστές της πιο ξέφρενης ιπποτικής περιπέτειας.

 

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.