Weekend Agenda 8 - 10 Σεπτεμβρίου: oι 5 top εκδηλώσεις του Σαββατοκύριακoυ

Weekend Agenda 8 - 10 Σεπτεμβρίου: oι Weekend Agenda 8 - 10 Σεπτεμβρίου: oι
Οι δικές μας επιλογές από παραστάσεις, συναυλίες, ταινίες και πολλές άλλες εκδηλώσεις που γίνονται από την Παρασκευή 8 έως την Κυριακή 10 Σεπτεμβρίου 2017 και αξίζουν την προσοχή σας!

CLUBBING 

Beach House Festival στο Bolivar Beach Bar

Το σημαντικότερο ηλεκτρονικό Festival της πόλης, το BEACH HOUSE FSVL επιστρέφει το Σάββατο 9 Σεπτεμβρίου στο Bolivar Beach Bar και υποδέχεται τα πιο «καυτά» ονόματα της παγκόσμιας σύγχρονης ηλεκτρονικής dance σκηνής σ’ ένα ακόμα μεγάλο πάρτι πάνω στην άμμο.

Headliners δύο από τα σπουδαιότερα ονόματα του σήμερα, που βρίσκονται στην πρωτοπορία του νέου κύματος της deep/ underground house. Η μια και μοναδική Maya Jane Coles έρχεται να βάλει φωτιά στα dexx του Bolivar, έχοντας μόλις ολοκληρώσει την παρουσία της ως το επίσημο support act των Depeche Mode στο Ευρωπαϊκό κομμάτι της παγκόσμιας περιοδείας τους με τίτλο “Global Spirit" Tour και μάλιστα στην ευλογημένη συγκυρία να έχει κυκλοφορήσει μόλις μερικούς μήνες το νέο και 2ο κατά σειρά album της.

Μαζί της η Ολλανδική ηλεκτρονική υπερδύναμη κι ίσως ο κορυφαίος αυτή τη στιγμή Ευρωπαίος εκπρόσωπος των underground house και techno που ακούει στο όνομα Joris Voorn.

Τιμές: Προπώληση 15€, Ταμείο 20€

Που: Bolivar Beach Bar (Ακτή του Ήλιου, Άλιμος /Τηλ.: 697 0367 684)

Πότε: Σάββατο 9 Σεπτεμβρίου

ΜΙΟΥΖΙΚΑΛ

La la land - live in concert 

top 5 weekend 2017 september thema 2

Το La La Land, το μιούζικαλ του Ντάμιεν Σαζέλ που συγκίνησε και ενθουσίασε τους θεατές όπου κι αν προβλήθηκε, θα ζωντανέψει μπροστά στο ελληνικό κοινό με τη συνοδεία 73μελούς ζωντανής ορχήστρας, 40μελούς χορωδίας και jazz ensemble να ερμηνεύουν ζωντανά το βραβευμένο με Oscar soundtrack της ταινίας. Το La La Land είναι η ιστορία της Μία, μίας ηθοποιού που δυσκολεύεται να τα βγάλει πέρα στο Χόλιγουντ και του Σεμπάστιαν, ενός μουσικού που λατρεύει τη τζαζ. Οι δυο τους συναντιούνται τυχαία, ερωτεύονται και εμπνέουν ο ένας τον άλλον να ακολουθήσει το όνειρο της ζωής του με κάθε κόστος.

Τιμές; ​Διακεκριμένη ζώνη: 60€, Α ζώνη: 50€, Β ζώνη: 40€, Γ ζώνη: 30€, Δ ζώνη: 20 & 15€

Πότε; 8 & 9 Σεπτεμβρίου, 21.00

Που; Gazi Music Hall

ΘΕΑΤΡΟ

Λυσιστράτη του Αριστοφάνη στο Ηρώδειο

 top 5 weekend 2017 september thema 4

Στο πλαίσιο της καλοκαιρινής περιοδείας της, η κωμωδία του Αριστοφάνη, με κεντρικό πρωταγωνιστή τον Πέτρο Φιλιππίδη, παρουσιάζεται για μια βραδιά στο Ηρώδειο το Σάββατο 9 Σεπτεμβρίου. Η Αθηναία ηρωίδα συλλαμβάνει την απόλυτη ιδέα: να συνασπιστεί με τις γυναίκες της πόλης της, της αντιπάλου Σπάρτης, αλλά και άλλων πόλεων, και να διαμηνύσουν στους άντρες πως αν δεν φροντίσουν για την ειρήνη, θα προχωρήσουν σε σεξουαλική αποχή. Με επικεφαλής την ίδια, η Αθηναία Κλεονίκη, η Σπαρτιάτισσα Λαμπιτώ, η Μυρρίνη και δεκάδες άλλες γυναίκες, αφού προσπερνούν τις αρχικές αντιρρήσεις τους, αναλαμβάνουν δράση, προχωρώντας παράλληλα σε αποκλεισμό του δημόσιου ταμείου που χρηματοδοτεί τις πολεμικές επιχειρήσεις. Οι άντρες φυσικά, με επικεφαλής τον Πρόβουλο, περνούν στην αντεπίθεση και ξεκινά η αψιμαχία αρχικά και η ανταλλαγή επιχειρημάτων στη συνέχεια. Όλοι αγγίζουν και ξεπερνούν τις αντοχές τους σε αμφότερα τα στρατόπεδα, μέχρι που η εμφάνιση της καλλονής Συμφιλίωσης οδηγεί σε αμοιβαίους συμβιβασμούς και, τελικά, σε αίσιο τέλος.

Τιμές; 20€, προπώληση 15€

Πότε; Σάββατο 9 Σεπτεμβρίου, 21.00

Που; Ωδείο Ηρώδου Αττικού 

ΜΟΥΣΙΚΗ

Οι Manouchedrome Trio & ο Αλέξης Στενάκης στον Κήπο του Μεγάρου

top 5 weekend 2017 september thema 5

Την Παρασκευή 8 Σεπτεμβρίου 2017, τo Manouchedrome Trio και ο Αλέξης Στενάκης προσκαλούν το κοινό σε ένα νοσταλγικό ταξίδι στη δεκαετία του 1930, με βαλς, μπολέρο, μποσανόβα και σουίνγκ της «παλιάς εποχής». Βαλς, μπολέρο, μποσανόβα και σουίνγκ της «παλιάς εποχής» περιμένουν να "γοητεύσουν" το κοινό με ένα μοναδικό ταξίδι στον χρόνο. Ειδικά για το συγκεκριμένο πρότζεκτ, ο χαρακτηριστικός ήχος του Τρίο εμπλουτίζεται από δύο ακόμη όργανα, το πιάνο και το κλαρινέτο, που παίζονται από τον ίδιο μουσικό!

Τιμές; 10€ (προπώληση), 12€ (αγορά την ημέρα της συναυλίας)

Πότε; Παρασκευή 8 Σεπτεμβρίου 2017, 20.30

Που; Μέγαρο Μουσικής (Κήπος)

ΤΑΙΝΙΑ

Detroit

 

top 5 weekend 2017 september thema 3

Οι άγνωστες λεπτομέρειες μίας από τις πιο σκοτεινές σελίδες της σύγχρονης αμερικανικής ιστορίας που γράφτηκε κατά τη διάρκεια της εξέγερσης στο Ντιτρόιτ, το καλοκαίρι του '67, όταν η ανεξέλεγκτη αστυνομική βία οδήγησε στο θάνατο τρεις αθώους αφροαμερικανούς. Ένα ανθρώπινο, αντιρατσιστικό και έντιμο δράμα, όπου τα καταγγελτικά βέλη της σκηνοθεσίας έχουν ως στόχο τις αστυνομικές αρχές και κατά επέκταση τους θεσμούς μιας βρώμικης εξουσίας.

Δείτε που παίζεται.

 

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.