Attica Group: Η ανακοίνωση της εταιρείας για τον νεκρό 36χρονο επιβάτη στο Blue Horizon

Attica Group: Η ανακοίνωση της Attica Group: Η ανακοίνωση της

Η ανακοίνωση της εταιρείας Attica Group για τον νεκρό 36χρονο επιβάτη στο λιμάνι του Πειραιά, μετά την απώθησή του στη θάλασσα από προσωπικό του πλοίου Blue Horizon. 

«Η Διοίκηση της Attica Group, συγκλονισμένη από το τραγικό περιστατικό που έλαβε χώρα στο λιμένα Πειραιά, δηλώνει ότι συνεργάζεται με κάθε αρμόδια Αρχή για την πλήρη διαλεύκανση του συμβάντος». Η εισαγγελία Πειραιά διέταξε την επιστροφή του πλοίου στο λιμάνι του Πειραιά ώστε να ληφθούν καταθέσεις από το πλήρωμα και τους επιβάτες. Αυτό ήταν το σοκαριστικό μήνυμα της εταιρείας μετά τον θάνατο του 36χρονου. 

«Ενημερώνουμε τους κυρίους επιβάτες ότι η καθυστέρηση απόπλου του πλοίου οφείλεται σε περιστατικό που έγινε στο λιμάνι του Πειραιά. Το πλοίο δεν έχει καμία ευθύνη για το συμβάν. Ευχαριστούμε για την κατανόηση», είχε ακουστεί λίγο νωρίτερα από τα μεγάφωνα στο εσωτερικού του πλοίου. 

«Εκφράζω τη θλίψη μου για το τραγικό περιστατικό στο λιμάνι του Πειραιά στο οποίο έχασε τη ζωή του ένας άνθρωπος» αναφέρει σε ανάρτησή του στο X, ο Υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης. «Γίνονται όλες οι απαραίτητες ενέργειες από το Λιμεναρχείο Πειραιά για τη διαλεύκανση της υπόθεσης και την απόδοση ευθυνών» συμπλήρωσε.

{https://twitter.com/MVarvitsiotis/status/1699169294284673192?s=20}

Το εξοργιστικό περιστατικό συνέβη το βράδυ της Τρίτης στο λιμάνι του Πειραιά. Όπως φαίνεται από τα βίντεο ντοκουμέντα που είδαν το φως της δημοσιότητας, ο 36χρονος ανεβαίνει τρέχοντας πάνω στον καταπέλτη του πλοίου, το οποίο αναχωρούσε για το Ηράκλειο Κρήτης.

Δύο από τα μέλη του πληρώματος αρχίζουν να τον απωθούν ενώ ο άντρας προσπαθεί να μπεί στο πλοίο. Κι ενώ ο καταπέλτης αρχίζει να σηκώνεται, ο άνδρας πέφτει στο νερό και οι μηχανές του πλοίου ήταν εν κινήσει. Λίγο αργότερα, ο 36χρονος ανασύρθηκε νεκρός.

#BLUE_HORIZON #ΠΕΙΡΑΙΑΣ #ΠΛΟΙΟ #ΝΕΚΡΟΣ #ΛΙΜΕΝΙΚΟ #ΚΑΡΑΒΙ

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.