Απαγόρευση κυκλοφορίας φορτηγών στην Εγνατία Οδό λόγω της κακοκαιρίας Daniel

Απαγόρευση κυκλοφορίας Απαγόρευση κυκλοφορίας

Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν για όσο χρονικό διάστημα επικρατούν οι δυσμενείς καιρικές συνθήκες της κακοκαιρίας Daniel. 

Απαγόρευση κυκλοφορίας οχημάτων άνω των 3,5 τόνων στην Εγνατία Οδό, λόγω των θυελλωδών ανέμων που πνέουν στην περιοχή, με αποφάσεις των Διευθύνσεων Αστυνομίας Ξάνθης και Ροδόπης και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας της Εγνατίας Οδού, μεταξύ του κόμβου Βαφέικων Ξάνθης, του κόμβου Ιάσμου και του Δυτικού κόμβου Κομοτηνής.

Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν για όσο χρονικό διάστημα επικρατούν οι δυσμενείς καιρικές συνθήκες στην περιοχή, ενώ η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται μέσω του εθνικού δικτύου Ξάνθης – Πόρτο Λάγους-Κομοτηνής.

#ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑ #ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑ_DANIEL #ΕΓΝΑΤΙΑ_ΟΔΟ #ΦΟΡΤΗΓΑ

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.