Ρυμουλκούνται στο Αργοστόλι τα δύο πλοία που συγκρούστηκαν και πήραν φωτιά στην Κεφαλονιά

Ρυμουλκούνται στο Ρυμουλκούνται στο

Τα πλοία έχουν υποστεί υλικές ζημιές, ενώ το ένα έπιασε φωτιά μετά τη σύγκρουση στην Κεφαλονιά. 

Στο λιμάνι του Αργοστολίου ρυμουλκούνται τα δυο εμπορικά πλοία που σήμερα το πρωί συγκρούστηκαν στη θαλάσσια περιοχή 4 ναυτικά μίλια νότια της Κεφαλονιάς.

Το ναυτικό ατύχημα έκανε γνωστό στην ΕΡΤ ο εκπρόσωπος Τύπου της Πυροσβεστικής Γιάννης Αρτοποιός, και όπως ανέφερε το ένα φλέγεται ενώ στο σημείο σπεύδουν πλοία και δυνάμεις της Πυροσβεστικής, ενώ δυνάμεις της ΕΜΑΚ από την Πάτρα και τα Γιάννενα ξεκίνησαν για να φτάσουν έγκαιρα στην Κεφαλονιά.

Σύμφωνα με ενημέρωση του Λιμενικού Σώματος, δύο φορτηγά πλοία με σημαία Πορτογαλίας και Μάλτας συγκρούστηκαν στη θαλάσσια περιοχή 4 ναυτικά μίλια της Κεφαλονιάς. Από τη σύγκρουση δεν υπήρξε τραυματισμός ατόμου, ούτε προκλήθηκε ρύπανση. Τα πλοία έχουν υποστεί μόνο υλικές ζημιές. Στην περιοχή σπεύδουν ένα πλοίο του ΛΣ και ένα ρυμουλκό, ενώ πνέουν βορειοανατολικοί άνεμοι εντάσεως 5 μποφόρ.

#ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ #ΠΛΟΙΑ #ΚΑΡΑΒΙ #ΛΙΜΕΝΙΚΟ #ΦΩΤΙΑ

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.