Η νέα είδηση για τις νέες ταυτότητες: Το βασικό στοιχείο που δεν θα έχουν τυπωμένο

Η νέα είδηση για τις νέες Η νέα είδηση για τις νέες

Μία νέα είδηση έρχεται στο φως της δημοσιότητας για τις νέες ταυτότητες, που ομολογουμένως, έχουν δημιουργήσει σφοδρές αντιδράσεις από μερίδα των πολιτών. 

Συγκεκριμένα, οι νέες ταυτότητες θα ξεκινήσουν να εκδίδονται από τις 25 Σεπτεμβρίου χωρίς όμως τον προσωπικό αριθμό του πολίτη, μία μεταρρύθμιση που θα έρθει χρονικά αργότερα. 

Σύμφωνα με νέο ρεπορτάζ της «Καθημερινής», τουλάχιστον μέχρι τον Δεκέμβριο του 2023, οι νέες ταυτότητες θα εκδίδονται χωρίς τον προσωπικό αριθμό πολίτη.

Ο Προσωπικός Αριθμός Πολίτη έχει εξαγγελθεί από το 2020 και αναμένεται τους επόμενους μήνες να εφαρμοστεί και αυτή η αλλαγή από την κυβέρνηση. Ο αριθμός αυτός θα είναι ο μοναδικός αριθμός που θα χρησιμοποιεί ο κάθε πολίτης σχεδόν για το σύνολο των συναλλαγών του με το Δημόσιο αντικαθιστώντας κάθε άλλον αριθμό.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι πολίτες που θα αποκτήσουν άμεσα νέες ταυτότητες θα προσέρχονται εκ νέου στα αστυνομικά τμήματα και θα τυπώνεται σ' αυτές ο προσωπικός αριθμός τους ατελώς, όταν θα είναι πλέον διαθέσιμος. 

Στις νέες ταυτότητες που θα εκδοθούν έως τον Δεκέμβριο έχει προβλεφθεί να υπάρχει κενός χώρος στην πίσω πλευρά, στον οποίον θα μπορεί να τυπωθεί αργότερα και ο προσωπικός αριθμός.

#ΕΙΔΗΣΕΙΣ #ΤΑΥΤΟΤΗΤΕΣ #ΣΤΟΙΧΕΙΑ #ΕΚΔΟΣΗ

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.