Τραγωδία στην Λαμία: 46χρονη βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της

Τραγωδία στην Λαμία: 46χρονη Τραγωδία στην Λαμία: 46χρονη

Νεκρή μέσα σε έναν ημιτελή χώρο διαμερίσματος, βρέθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης (30/8) μια 46χρονη Λαμιώτισσα, η οποία το τελευταίο 24ωρο δεν απαντούσε στις κλήσεις της κόρης της.

Οι φόβοι της κοπέλας που είχε να μιλήσει με τη μητέρα της από την περασμένη Κυριακή επαληθεύτηκαν από τους αστυνομικούς που μετέβησαν στο σπίτι όπου διέμενε η 46χρονη στη δυτική Λαμία και τη βρήκαν νεκρή.

Σύμφωνα με το lamianet.gr, αποκλείστηκε το ενδεχόμενο τέλεσης εγκληματικής ενέργειας και όλα δείχνουν ότι η άτυχη γυναίκα έφυγε από παθολογικά αίτια.

Για τα ακριβή ωστόσο αίτια που έκοψαν πρόωρα το νήμα της ζωής της 46χρονης, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας - νεκροτομής από το ΑΤ Λαμίας που ανέλαβε την προανάκριση.

#ΛΑΜΙΑ #ΝΕΚΡΗ

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.