Πώς συνέβη η τραγωδία στο Μοσχάτο: Ξέσπασε σε κλάματα ο αστυνομικός που παρέσυρε τον 65χρονο

Πώς συνέβη η τραγωδία στο Πώς συνέβη η τραγωδία στο

Mια ακόμη τραγωδία γράφτηκε στην άσφαλτο - αυτή τη φορά στο Μοσχάτο - με θύμα έναν 65χρονο ο οποίος παρασύρθηκε από περιπολικό της ΕΛΑΣ.

Πιο αναλυτικά, λίγο μετά τη μία το μεσημέρι της Τετάρτης ο 65χρονος επιχείρησε να περάσει κάθετα την Παλαιά Παραλιακή στη συμβολή με τη Χρυσοστόμου Σμύρνης, από τη διάβαση των πεζών. Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, προσπάθησε να περάσει με κόκκινο το φανάρι, ενώ εκείνη την ώρα διέσχιζε στο ρεύμα προς Γλυφάδα ένα περιπολικό με μεγάλη ταχύτητα και αναμμένο φάρο.

Το τραγικό αποτέλεσμα ήταν να παρασυρθεί ο 65χρονος και να πέσει αιμόφυρτος στο οδόστρωμα. Άμεσα έσπευσε στο σημείο ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ προκειμένου να τον παραλάβει και να τον μεταφέρει στο Αττικό Νοσοκομείο όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Σημειώνεται πως υπάρχει βίντεο-ντοκουμέντο, καθώς και φωτογραφίες, στις οποίες φαίνεται ο ένας από τους δύο αστυνομικούς που επέβαιναν στο περιπολικό να έχει κατέβει, να βρίσκεται πάνω από τον 65χρονο και να προσπαθεί να τον βοηθήσει, ενώ λίγο μετά ξεσπά σε κλάματα.

Με βάση τις περιγραφές των αυτοπτών μαρτύρων οι δύο αστυνομικοί αφέθηκαν ελεύθεροι προσωρινά, αφού δεν προέκυψαν στοιχεία πως έχουν παραβιάσει φωτεινό σηματοδότη. Η έρευνα του τμήματος της Τροχαίας είναι σε πλήρη εξέλιξη.

#ΜΟΣΧΑΤΟ #ΤΡΑΓΩΔΙΑ #ΔΥΣΤΥΧΗΜΑ #ΤΡΟΧΑΙΟ #ΠΕΡΙΠΟΛΙΚΟ #ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.