Προφυλακίστηκε ο φερόμενος ως εμπρηστής του Αυλώνα

Προφυλακίστηκε ο φερόμενος Προφυλακίστηκε ο φερόμενος

Προσωρινά κρατούμενος με σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα, κρίθηκε ο 45χρονος πρώην δικηγόρος που κατηγορείται ότι έβαλε διαδοχικές φωτιές στην περιοχή του Αυλώνα.

Για τον κατηγορούμενο για εμπρησμό από πρόθεση διατάχθηκε η διενέργεια ψυχιατρικής πραγματογνωμοσύνης προκειμένου να διαπιστωθεί αν ισχύει ο ισχυρισμός του ότι αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα.

Σύμφωνα με το συνήγορο του, Κωνσταντίνο Γώγο, ο 45χρονος δηλώνει αθώος και υποστηρίζει ότι είχε προσαχθεί κι άλλος ύποπτος, ο οποίος όμως δεν συνελήφθη ποτέ.

Σε περίπτωση που η ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη διαπιστώσει ότι ο κατηγορούμενος πάσχει από κάποια ψυχική νόσο, σύμφωνα με το συνήγορό του, η κράτηση του θα συνεχιστεί στο ψυχιατρείο των φυλακών Κορυδαλλού.

Σύμφωνα με τους ισχυρισμούς του, δεν περιλαμβάνεται στη δικογραφία βίντεο που να δείχνει τον 45χρονο να βάζει φωτιά.

#ΑΥΛΩΝΑΣ #ΕΜΠΡΗΣΤΗΣ #ΦΩΤΙΑ #ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟΣ

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.