Παύλος Δημητριάδης: Αύριο η κηδεία του δημοσιογράφου και εκδότη

Παύλος Δημητριάδης: Αύριο η Παύλος Δημητριάδης: Αύριο η

Αύριο Τρίτη 29 Αυγούστου θα γίνει η κηδεία του δημοσιογράφου και εκδότη Παύλου Δημητριάδη.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ αποχαιρετά τον δημοσιογράφο και εκδότη, Παύλο Δημητριάδη, ο οποίος «έφυγε» από τη ζωή «έφυγε» από τη ζωή το Σάββατο 26 Αυγούστου.

Ο Παύλος Δημητριάδης γεννήθηκε στην Αθήνα το 1959. Τη δημοσιογραφική του σταδιοδρομία ξεκίνησε ως ελεύθερος ρεπόρτερ το 1981 στην εφημ. «Ελεύθερη Ώρα».

Από το 1983 και για 15 χρόνια εργάστηκε στην «Απογευματινή». Είχε ακόμη συνεργαστεί με το ραδιόφωνο του ΑΝΤ1, την ΕΡΤ και το περιοδικό «Θησαυρός». Επίσης, υπήρξε εκδότης-διευθυντής των εφημερίδων «Espresso», «Press Time» και ως το τέλος της ζωής του της «DEAL News».

Ο Παύλος Δημητριάδης υπήρξε ένας παθιασμένος δημοσιογράφος, ο οποίος εργάστηκε σκληρά και με στοχοπροσήλωση. Υπήρξε ικανός, αποτελεσματικός και ενημερωμένος.

Το ΔΣ της ΕΣΗΕΑ συλλυπείται τους οικείους του και «αποχαιρετά» τον Παύλο Δημητριάδη. Η κηδεία του θα γίνει αύριο, Τρίτη, 29 Αυγούστου, στις 5 μ.μ., στο νεκροταφείο Μελισσίων.

#ΚΗΔΕΙΑ #ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ #ΕΚΔΟΤΗΣ

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.