Ηράκλειο: 54χρονος κατέστρεψε νέα παιδική χαρά για να μην... κάνουν φασαρία στη γειτονιά

Ηράκλειο: 54χρονος Ηράκλειο: 54χρονος

Στη σύλληψη ενός 54χρονου άντρα προχώρησε σήμερα η αστυνομία στο Ηράκλειο, καθώς αποκαλύφθηκε πως βρίσκεται πίσω από μεγάλης έκτασης καταστροφή που έγινε την περασμένη Κυριακή σε μια από τις νέες παιδικές χαρές που έχει εγκαταστήσει ο δήμος στο Ηράκλειο.

 

Έκπληκτοι οι γείτονες στις Μεσαμπελιές Ηρακλείου που περίμεναν τη λειτουργία της καινούργιας παιδικής χαράς και είδαν ότι τα παιχνίδια είχαν γεμίσει με γράσο, ενώ είχαν σπάσει και κάποια από αυτά, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να γίνει χρήση. Ο 54χρονος, μηχανικός στο επάγγελμα, φέρεται να δήλωσε ότι προχώρησε σε αυτήν την πράξη γιατί φοβόταν ότι με τη λειτουργία της παιδικής χαράς θα προκαλείτο και μεγάλη φασαρία στην περιοχή.

Τώρα είναι αντιμέτωπος με τη δικαιοσύνη όσο και με το κόστος των σπασμένων παιχνιδιών, που θα κληθεί να πληρώσει από την τσέπη του.

Η ανακοίνωση του Δήμου Ηρακλείου

“Η τεχνική υπηρεσία του Δήμου ενημερώθηκε από την αστυνομία, ότι κάτοικος της περιοχής τοποθέτησε γράσο σε όλα τα παιχνίδια και τις κούνιες με αποτέλεσμα να είναι αδύνατη η χρήση τους από τα παιδιά.

Συνεργείο του Δήμου, σε συνεργασία με τον εργολάβο που κατασκεύασε την παιδική χαρά, θα προχωρήσει με προσοχή στον καθαρισμό της, με στόχο να μην υποστεί ζημιές το πιστοποιημένο δάπεδο που έχει τοποθετηθεί για την προστασία των παιδιών από τραυματισμούς. Για τη φθορά στα χωροδικτυώματα, ο ανάδοχος θα προβεί στην προμήθεια και στην αντικατάστασή τους.”

#ΔΗΜΟΣ_ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ #ΠΑΙΔΙΚΗ_ΧΑΡΑ #ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ #ΗΡΑΚΛΕΙΟ #ΚΡΗΤΗ

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.