Τρίκαλα: Αστυνομικός πέθανε από ανακοπή στο κατώφλι του νοσοκομείου - Έγκυος στο πρώτο τους παιδί η σύζυγός του

Τρίκαλα: Αστυνομικός Τρίκαλα: Αστυνομικός

Σοκ έχει προκαλέσει στα Τρίκαλα ο θάνατος του 45χρονου Χ.Κ. ο οποίος σήμερα το πρωί (27/8) έχασε τη ζωή του από ανακοπή λίγο προτού περάσει την είσοδο του Νοσοκομείου Τρικάλων.

Ο 45χρονος, σύμφωνα με πηγές της ιστοσελίδας trikalanews.gr που είναι αστυνομικός και εργάζεται στην Αθήνα, βρισκόταν στο σπίτι του στα Τρίκαλα στα Αμπελάκια όταν αισθάνθηκε έντονη αδιαθεσία και αναγκάστηκε να φτάσει στα επείγοντα του Γενικού Νοσοκομείου Τρικάλων. Ωστόσο, δεν τα κατάφερε. Με το που έφτασε στο Νοσοκομείο, κατέρρευσε και πέθανε πιθανότατα από ανακοπή καρδιάς.

Οι γιατροί άμεσα κατέβαλλαν προσπάθειες να τον επαναφέρουν χωρίς ωστόσο αποτέλεσμα. Τραγική φιγούρα, η σύζυγος του άτυχου 45χρονου η οποία μάλιστα φέρεται να εγκυμονεί το πρώτο τους παιδί.

#ΤΡΙΚΑΛΑ #ΑΝΑΚΟΠΗ #ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ #ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.