Συνελήφθη 45χρονος ύποπτος για εμπρησμό στην Πάρνηθα

Συνελήφθη 45χρονος ύποπτος Συνελήφθη 45χρονος ύποπτος

Σε σύλληψη με την κατηγορία του εμπρησμού από πρόθεση, μετατράπηκε η προσαγωγή του 45χρονου που έγινε νωρίτερα στην περιοχή του Αυλώνα.

Για τον 45χρονο, που σύμφωνα με πληροφορίες φέρεται να αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα, υπήρχαν πολλές αναφορές από κατοίκους ότι κινούνταν ύποπτα με το όχημά του στα σημεία που εκδηλώθηκαν οι πυρκαγιές στην περιοχή.

Ελεύθερος αφέθηκε ένας άλλος 45χρονος που είχε προσαχθεί στον Αυλώνα, τον οποίο οι αρχές εντόπισαν έξω από το αυτοκίνητο του να παρατηρεί με κιάλια μια εστία φωτιάς στην περιοχή. Επίσης ελεύθεροι αφέθηκαν και οι δύο 31χρονοι που προσήχθησαν στο Μενίδι ως ύποπτοι για εμπρησμό. Η ανακοίνωση του Βασίλη Κικίλια 

Την ώρα που οι δυνάμεις του Πυροσβεστικού Σώματος, οι εθελοντές μας και όλη η Πολιτική Προστασία δίνουν τεράστιες μάχες για την αντιμετώπιση πυρκαγιών που εκδηλώνονται σε όλη την επικράτεια και κάποιες από αυτές παίρνουν ανεξέλεγκτε διαστάσεις λόγω των θυελλωδών ανέμων, κάποιοι αλητήριοι εμπρηστές βάζουν φωτιές θέτοντας σε κίνδυνο τα δάση, τις περιουσίες και πρωτίστως τις ανθρώπινες ζωές.

Στους πρόποδες της Πάρνηθας, στην περιοχή Αυλώνα, από τις 8 το πρωί έγιναν 9 απόπειρες εμπρησμού.

8:13 περιοχή Αυλώνας, πρώτη προσπάθεια. 8:57: περιοχή Σικάμηνο/ Αυλώνα τρεις προσπάθειες 9:47: περιοχή Σικάμηνο/Αυλώνα άλλες τρεις προσπάθειες 10:51: Βόρεια της Αυλώνας, μια προσπάθεια. 12:02: Βόρεια της Αυλώνας, στους πρόποδες της Πάρνηθας, μια προσπάθεια εμπρησμού η οποία πήρε διαστάσεις.

Αυτό που συμβαίνει είναι όχι απλά ανεπίτρεπτο, αλλά αισχρό και εγκληματικό.

Αναγνωρίστηκε ασημί αγροτικό ημιφορτηγό που πιθανόν εμπλέκεται στα περιστατικά. Γίνονται προσαγωγές υπόπτων.

Το Ανακριτικό της Πυροσβεστικής, κυρίως η Ελληνική Αστυνομία και πάντως η ΕΥΠ θα κάνουν τα πάντα για να συλλάβουν τους εμπρηστές

Εγκληματείτε ενάντια στη χώρα. Δεν θα γλιτώσετε. Θα σας βρούμε και θα λογοδοτήσετε στη Δικαιοσύνη.

#ΕΜΠΡΗΣΜΟΣ #ΣΥΛΛΗΨΗ #ΦΩΤΙΑ #ΑΥΛΩΝΑΣ

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.