Φωτιά στον Έβρο: Καλύτερη εικόνα παρουσιάζουν τα πύρινα μέτωπα στη Ροδόπη

Φωτιά στον Έβρο: Καλύτερη Φωτιά στον Έβρο: Καλύτερη

Καλύτερη εικόνα παρουσιάζουν τα πύρινα μέτωπα στη Ροδόπη, όπου επιχειρούν από τη Δευτέρα πυροσβεστικές δυνάμεις.

«Η φωτιά καταλάγιασε χάρη στη χθεσινοβραδινή γιγάντια επιχείρηση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, με επίγεια μέσα και με ελικόπτερα», δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο αντιπεριφερειάρχης Ροδόπης, Νίκος Τσαλικίδης.

Τόνισε, δε, ότι υπό έλεγχο είναι το μέτωπα στα Κασσσιτερά, στο δήμο Μαρωνείας-Σαπών, στα όρια με τον νομό Έβρου, στη Γρατινή του δήμου Κομοτηνής, όπου χθες είχε σημειωθεί αναζωπύρωση και στην περιοχή της Κερασιάς, στο Παπίκιο Όρος.

Με απόφαση του Γενικού Γραμματέα Πολιτικής Προστασίας, Βασίλη Παπαγεωργίου κηρύχθηκαν σε κατάσταση Έκτακτης Ανάγκης Πολιτικής Προστασίας οι δημοτικές κοινότητες Γρατινής, Στυλαρίου και Σιδηράδων του δήμου Κομοτηνής για την αντιμετώπιση των εκτάκτων αναγκών και τη διαχείριση των συνεπειών που προέκυψαν από την πυρκαγιά της 21ης Αυγούστου.

#ΡΟΔΟΠΗ #ΕΒΡΟΣ #ΦΩΤΙΑ #ΠΥΡΚΑΓΙΑ

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.