Συγκλονιστικό βίντεο του meteo με timelapse από τη φωτιά στην Πάρνηθα

Συγκλονιστικό βίντεο του Συγκλονιστικό βίντεο του

Το Meteo με την κάμερα του από τον σταθμό της Πεντέλης, κατέγραψε το ξέσπασμα της φωτιάς στην Πάρνηθα το πρωί της Τρίτης 22 Αυγούστου και την εξέλιξη της, μέχρι το πρωί της Τετάρτης (23/8).

Η φωτιά ξεκίνησε χθες το πρωί από τη Φυλή και έχει πάρει τεράστιες διαστάσεις φτάνοντας ως την Πάρνηθα, ενώ έχει σκεπάσει την Αθήνα με καπνό.

Σε πολλές περιοχές της Αθήνας, ιδιαίτερα στα Δυτικά, μυρίζει καμένο, ενώ οι καπνοί έχουν σκεπάσει ακόμα και την Ακρόπολη.

Για την κατάσβεση της φωτιάς  επιχειρούν 202 πυροσβέστες με 9 ομάδες πεζοπόρων τμημάτων και 65 οχήματα, ενώ επιχειρούν 7 αεροσκάφη και 5 ελικόπτερα.

Τις προσπάθειες της Πυροσβεστικής συνδράμουν εθελοντές πυροσβέστες, υδροφόρες και μηχανήματα έργου του Στρατού Ξηράς και της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Στο βίντεο διακρίνεται η έναρξη και η εξέλιξη της δασικής πυρκαγιάς στην Πάρνηθα από την κάμερα του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών στις εγκαταστάσεις της Πεντέλης.

Το timelapse βίντεο του Meteo για τη φωτιά στην Πάρνηθα:

{https://www.youtube.com/watch?v=u9aurLJVaF4&t=28s&ab_channel=MeteoGr}

#ΦΩΤΙΑ #ΠΑΡΝΗΘΑ #ΒΙΝΤΕΟ #ΠΕΝΤΕΛΗ

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.