«Ομηρικός» καυγάς ανάμεσα σε συμπεθέρες στην Κρήτη: Βγήκε μέχρι και μαχαίρι

«Ομηρικός» καυγάς ανάμεσα «Ομηρικός» καυγάς ανάμεσα

Ένταση επικράτησε το βράδυ της Τρίτης 22 Αυγούστου στο Ηράκλειο της Κρήτης ανάμεσα σε δύο συμπεθέρες βουλγαρικής καταγωγής.

 

Ο λόγος που ξέσπασε ο καυγάς ανάμεσα στις δύο γυναίκες - 37 και 55 ετών - φαίνεται πως στάθηκε ο χωρισμός των παιδιών τους.

Όλα ξεκίνησαν όταν η 55χρονη μετέβη οργισμένη στο σπίτι της 37χρονης, καθώς όπως υποστήριξε η συμπεθέρα της διέδιδε πως εκείνη οφείλεται στον χωρισμό των παιδιών.

Σύμφωνα με τα όσα κατήγγειλε στις αστυνομικές αρχές η 37χρονη, η 55χρονη την έβρισε και την απείλησε κρατώντας μαχαίρι, στην προσπάθειά της όμως να την αποφύγει τραυματίστηκε ευτυχώς ελαφρά.

Σημειώνεται πως η 37χρονη κατέθεσε μήνυση σε βάρος της 55χρονης, η οποία αναζητείται από την αστυνομία.

Πηγή: neakriti.gr

 

#ΚΡΗΤΗ #ΚΑΥΓΑΣ #ΕΠΙΘΕΣΗ #ΜΑΧΑΙΡΙ #ΠΕΘΕΡΑ

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.