Κατερίνη: Θλίψη και οδύνη στην κηδεία της 38χρονης Βέρας - Την αποχαιρέτησαν τα τρία της παιδιά

Κατερίνη: Θλίψη και οδύνη Κατερίνη: Θλίψη και οδύνη

Με δάκρυα στα μάτια, η οικογένεια, συγγενείς, φίλοι και γνωστοί αποχαιρέτησαν, το απόγευμα της Πέμπτης 3 Αυγούστου, την 38χρονη Βέρα, μητέρα τριών παιδιών

Το τελευταίο αντίο είπαν συγγενείς και φίλοι στην 38χρονη Βέρα, που βρήκε φρικτό θάνατο όταν το όχημά της πήρε φωτιά στην Κατερίνη.

Το πένθος στην οικογένεια είναι πολύ βαρύ καθώς η άτυχη γυναίκα αφήνει πίσω της τρία παιδιά.

Με δάκρυα στα μάτια, η οικογένεια, συγγενείς, φίλοι και γνωστοί αποχαιρέτησαν, το απόγευμα της Πέμπτης 3 Αυγούστου, την 38χρονη Βέρα.

Κανείς δεν μπορεί να πιστέψει πώς μια νέα γυναίκα έφυγε τόσο άδικα. Ανείπωτος ο πόνος και για τα τρία παιδιά της Βέρας, που δεν θα ξαναδούν την αγαπημένη τους μητέρα.

{https://youtu.be/dMlz2g6vuxY}

Η νεκρώσιμος ακολουθία τελέστηκε στον Ιερό Ναό Αγίου Χριστοφόρου Κατερίνης, ενώ η ταφή της έγινε στο κοιμητήριο του Αρωνά.

Το τραγικό περιστατικό σημειώθηκε το Σάββατο (29/7). Η 38χρονη απανθρακώθηκε όταν το αυτοκίνητό της τυλίχτηκε στις φλόγες.

Είχε γίνει αλλαγή στο καύσιμο του αυτοκινήτου

Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ, στο πόρισμα για τις αιτίες θανάτου της γυναίκας, αναφέρεται πως, η ίδια, πρόλαβε και εισέπνευσε τοξικούς καπνούς και δεν αποκλείεται να είχε χάσει τις αισθήσεις της και να μην μπόρεσε να βγει από το αυτοκίνητο. Το επόμενο διάστημα αναμένεται και το πόρισμα σχετικά με το τι συνέβη στο αυτοκίνητο το οποίο ήταν μοντέλο του 1994 και είχε γίνει αλλαγή στο καύσιμό του.

#ΚΑΤΕΡΙΝΗ #ΚΗΔΕΙΑ #38ΧΡΟΝΗ

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.