Ετσι αποχαιρέτησαν τον Στεφανάκο οι κρατούμενοι στις φυλακές Κορυδαλλού

Ετσι αποχαιρέτησαν τον Ετσι αποχαιρέτησαν τον

Την μνήμη του Βασίλη Στεφανάκου που δολοφονήθηκε την περασμένη Τετάρτη, τίμησαν οι πρώην συγκρατούμενοι του στις φυλακές Κορυδαλλού.

Στο βίντεο καταγράφονται οι κρατούμενοι των φυλακών, που έχουν συγκεντρωθεί για να αποχαιρετήσουν Βασίλη Στεφανάκο, ο οποίος δολοφονήθηκε την περασμένη Παρασκευή στο Χαϊδάρι.

Δύο πρώην συγκρατούμενοι εκφώνησαν λόγο για τον νεκρό πρώην βαρυποινίτη που δολοφονήθηκε στο Χαϊδάρι από πυρά αγνώστου. Μάλιστα, μετά το τέλος κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή και αμέσως μετά ακούστηκε «Καλό ταξίδι Βασίλη, αθάνατος!» και άπαντες ξέσπασαν σε χειροκροτήματα.

Μεταξύ άλλων οι δύο κρατούμενοι τόνισαν στον λόγο τους για τον Στεφανάκο: «Δεν είναι κοντά μας σαν παρουσία ο Βασίλης. Θα είναι κοντά μας στο μυαλό μας όμως, στην καρδιά μας. Προσπάθησε να μας κάνει όλους καλύτερους. Σήμερα είναι η κηδεία του. Σήμερα τιμούμε την μνήμη του.

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.