Ένταση σε πορεία ατόμων του αντεξουσιαστικού χώρου στη Θεσσαλονίκη (βίντεο)

Ένταση σε πορεία ατόμων του Ένταση σε πορεία ατόμων του

Επεισόδια σημειώθηκαν στη Θεσσαλονίκη κατά την έναρξη πορείας που πραγματοποιούν άτομα του αντεξουσιαστικού χώρου, σε ένδειξη διαμαρτυρίας για την πυρπόληση νεοκλασικού κτιρίου από κουκουλοφόρους, χθες, στη Λεωφόρο Στρατού.

Ένταση σημειώθηκε νωρίτερα στην πορεία που είναι σε εξέλιξη στη Θεσσαλονίκη από αντεξουσιαστές, με αφορμή τον εμπρησμό του διατηρητέου της κατάληψης «Libertatia». Διαδηλωτές επιχείρησαν να διέλθουν από αστυνομικό φραγμό, αλλά αστυνομικοί τους απώθησαν με συνέπεια να υπάρξουν αψιμαχίες.

Η Αστυνομία προέβη σε χρήση χειροβομβίδων κρότου λάμψης, ενώ, κατά πληροφορίες, έγιναν προσαγωγές διαδηλωτών. Η κατάσταση εκτονώθηκε γρήγορα, ενώ η πορεία -η οποία ξεκίνησε γύρω στις 6.30 το απόγευμα από το σημείο όπου βρίσκεται το διατηρητέο στη λεωφόρο Στρατού και κινήθηκε προς τα ανατολικά- συνεχίζεται.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ ( ΒΙΝΤΕΟ + ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ:  thestival.ge

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.