Συναγερμός για την εξαφάνιση 47χρονου στην Θεσσαλονίκη

Συναγερμός για την Συναγερμός για την

Συναγερμός έχει σημάνει για την εξαφάνιση ενός 47χρονου από το κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Για την εξαφάνιση του άνδρα, εξέδωσε missing alert το Χαμόγελο του Παιδιού, τονίζοντας πως συντρέχουν λόγοι οι οποίοι θέτουν τη ζωή του σε κίνδυνο.

Η ανακοίνωση του Χαμόγελου του Παιδιού αναφέρει:

Στις 19 Ιουλίου 2023, εξαφανίστηκε από το κέντρο της Θεσσαλονίκης ο Φακχρ Ραμάντν, 47 ετών.

«To Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε για την εξαφάνιση του Φακχρ Ραμάντν, στις 27 Ιουλίου 2023 και άμεσα προχώρησε στη δημοσιοποίηση των στοιχείων του ενήλικα κατόπιν αιτήματος της οικογένειας του, καθώς συντρέχουν λόγοι οι οποίοι θέτουν τη ζωή του σε κίνδυνο. Σημειώνεται, πως ο Φακχρ Ραμάντν κατάγεται από το Μαρόκο και διέμενε στη Γερμανία. Τους τελευταίους έξι μήνες περίπου βρισκόταν στην Ελλάδα.

Ο Φακχρ Ραμάντν έχει ύψος 1.75 μ., έχει κανονικό βάρος, καστανά μαλλιά και καστανά μάτια. Φορούσε γκρι μακρύ παντελόνι, μπεζ κοντομάνικη μπλούζα και άσπρα αθλητικά παπούτσια κατά την εξαφάνισή του. Το χρώμα του δέρματός του είναι μελαμψό.

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού» όλο το 24ωρο, στην «Εθνική Γραμμή για τους Αγνοούμενους Ενήλικες – 1017», σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας αλλά και μέσω της εφαρμογής Missing Alert app οπού υπάρχει ζωντανή ενημέρωση για την εξαφάνιση. 

#ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ #ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ #ΧΑΜΟΓΕΛΟ_ΤΟΥ_ΠΑΙΔΙΟΥ

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.