Σύλληψη για πρόκληση φωτιάς στη Μάνδρα Αττικής

Σύλληψη για πρόκληση Σύλληψη για πρόκληση

Για το παραπάνω περιστατικό επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο και ενημερώθηκε σχετικώς η αρμόδια Εισαγγελική Αρχή.

Συνελήφθη, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας από ανακριτικούς υπαλλήλους της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Εγκλημάτων Εμπρησμού (Δ.Α.Ε.Ε.) με τη συνδρομή των ανακριτικών υπαλλήλων της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ελευσίνας, ένας άνδρας ως υπαίτιος πρόκλησης πυρκαγιάς από αμέλεια σε χορτολιβαδική - αγροτική έκταση, εντός του οικισμού Παλαιοχώρι του δήμου Μάνδρας - Ειδυλλίας Αττικής.

Για το παραπάνω περιστατικό επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο, σύμφωνα με την υπ' αριθμ. 19/2020 Πυροσβεστική Διάταξη για παράβαση της υπ' αριθμ. 9/2021 Πυροσβεστικής Διάταξης και ενημερώθηκε σχετικώς η αρμόδια Εισαγγελική Αρχή.

#ΦΩΤΙΑ #ΠΥΡΚΑΓΙΑ #ΕΜΠΡΗΣΜΟΣ #ΜΑΝΔΡΑ #ΣΥΛΛΗΨΗ #ΕΛΑΣ

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.