Έγκλημα στον Άγιο Παντελεήμονα: Τα σενάρια που ερευνούν οι αρχές για τη δολοφονία της 46χρονης από την Κούβα

Έγκλημα στον Άγιο Έγκλημα στον Άγιο

Τα στοιχεία που έχουν στα χέρια τους οι αστυνομικοί μέχρι στιγμής είναι ελάχιστα και η σοκαριστική δολοφονία στον Άγιο Παντελεήμονα προκαλεί ανησυχία. 

Τον δράστη της άγριας δολοφονίας της 46χρονης διεμφυλικής από την Κούβα, που βρέθηκε νεκρή στο ισόγειο διαμέρισμα πολυκατοικίας επί της οδού Φυλής στον Άγιο Παντελεήμονα, αναζητούν οι αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ανθρωποκτονιών.

Τα στοιχεία που έχουν στα χέρια τους οι αστυνομικοί μέχρι στιγμής είναι ελάχιστα. Στη ΓΑΔΑ εκτιμούν ότι η συνδυαστική έρευνα θα οδηγήσει στον δράστη. Το γεγονός ότι το θύμα έφερε πολλαπλές μαχαιριές σε όλο του το σώμα δείχνει ότι μπορεί να πρόκειται για έγκλημα εκδίκησης ή να έχει ρατσιστικό, τρανσφοβικό υπόβαθρο. Η εικόνα έρευνας στο σπίτι περιπλέκει τα πράγματα.

Η άγρια δολοφονία της 46χρονης διεμφυλικής από την Κούβα έχει προκαλέσει ανησυχία. Η γυναίκα είχε έρθει στη χώρα μας πριν από περίπου 4 χρόνια από την Κούβα, αναζητώντας ένα καλύτερο μέλλον. Βρέθηκε νεκρή όταν την αναζητούσε η σπιτονοικοκυρά, η οποία και κάλεσε την αστυνομία. 

#ΑΓΙΟΣ_ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑΣ #ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ #ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΗ_ΕΠΙΘΕΣΗ #ΓΑΔΑ #ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ #ΕΓΚΛΗΜΑ #ΤΡΑΝΣΦΟΒΙΑ

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.