Ημερομηνία λήξης και στις νέες ταυτότητες

Ημερομηνία λήξης και στις Ημερομηνία λήξης και στις

Τον Σεπτέμβρη ξεκινήσουν οι νέες αστυνομικές ταυτότητες η οποίες θα έχουν ημερομηνία λήξης μία δεκαετία και θα είναι σε μορφή κάρτας τράπεζας.

Τον Σεπτέμβριο θα είναι διαθέσιμες οι νέες ταυτότητες, σε μέγεθος πιστωτικής κάρτας, σύμφωνα με τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Νότη Μηταράκη.

Μιλώντας στην ΕΡΤ, ο κ. Μηταράκης είπε ότι «στόχος μας είναι να τις παρουσιάσουμε στο κοινό στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης αρχές Σεπτεμβρίου», ενώ σημείωσε πως την επομένη θα αρχίσει η έκδοσή τους. 

Mε διάρκεια 10 ετών οι νέες ταυτότητες

Σχετικά με τις παλιές ταυτότητες ανέφερε: «Έχουν διάρκεια 10 χρόνια και ως ταξιδιωτικό έγγραφο. Πλέον αυτό θα φαίνεται και επίσημα πάνω στην ταυτότητα. Η λογική θα είναι στο μέλλον με μια κοινή αίτηση να επανεκδίδεις ταυτότητα και διαβατήριο ανά 10 χρόνια».

«Δεν υπάρχει πρόθεση να αλλάξει το κόστος έκδοσης της νέας ταυτότητας, ούτε το κόστος διαβατηρίου» συμπλήρωσε.

#ΛΗΞΗ #ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ #ΤΑΥΤΟΤΗΤΕΣ #ΝΟΤΗΣ_ΜΗΤΑΡΑΚΗΣ

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.