Διασώθηκαν οι 110 πρόσφυγες που είχαν εγκλωβιστεί στον Κάβο Μαλέα

Διασώθηκαν οι 110 πρόσφυγες Διασώθηκαν οι 110 πρόσφυγες

Οι άνθρωποι επέβαιναν σε ιστιοφόρο το οποίο προσάραξε στα βράχια της θαλάσσιας περιοχής του Κάβου Μαλέα.

Ασφαλείς είναι οι 110 πρόσφυγες και μετανάστες, ανάμεσά τους 30 παιδιά, που είχαν εγκλωβιστεί χθες (9.7.2023) σε βράχια στον Κάβο Μαλέα μετά την προσάραξη του ιστιοφόρου που τους μετέφερε.

Οι άνθρωποι επέβαιναν σε ιστιοφόρο το οποίο προσάραξε στα βράχια της θαλάσσιας περιοχής του Κάβου Μαλέα. Αμέσως εγκατέλειψαν το σκάφος και ανέβηκαν στα βράχια, όπου εγκλωβίστηκαν, καθώς η περιοχή είναι δύσβατη.

Οι πρόσφυγες διασώθηκαν μετά από μεγάλη και συντονισμένη επιχείρηση του Λιμενικού και της Πυροσβεστικής στην βραχώδη περιοχή που βρέχεται από τον Κάβο Μαλέα. Μετά τον απεγκλωβισμό τους, μεταφέρθηκαν οδικώς στο λιμάνι της Νεάπολης Βοιών.

Οι άνδρες του Λιμενικού και της Πυροσβεστικής απεγκλώβισαν τους μετανάστες μέσω μονοπατιών και τους οδήγησαν σε σημείο όπου τους περίμεναν αυτοκίνητα που τους μετέφεραν στη Νεάπολη Βοιών.

#ΝΑΥΑΓΙΟ #ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ #ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ #ΛΙΜΕΝΙΚΟ #ΔΙΑΣΩΣΗ

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.