Αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος»: Η στιγμή που μεταγωγικό «μαμούθ» περνά σε γέφυρα της Αττικής Οδού

Αεροδρόμιο «Ελευθέριος Αεροδρόμιο «Ελευθέριος

Δείτε το εντυπωσιακό βίντεο από το «Ελευθέριος Βενιζέλος» που θηριώδες αμερικανικό μεταγωγικό περνά πάνω από τη γέφυρα της Αττικής Οδού

Δεν πίστευαν στα μάτια τους οι διερχόμενοι οδηγοί από την Αττική Οδό πριν από μερικές ημέρες, όταν αντίκρισαν ένα θηριώδες αεροπλάνο να περνά πάνω από μια γέφυρα με προορισμό το διεθνή αερολιμένα Αθηνών «Ελευθέριος Βενιζέλος».

Ένα θηριώδες αμερικανικό μεταγωγικό αεροσκάφος στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» προκαλεί εντύπωση και στο βίντεο που αναρτήθηκε στο TikTok πριν από κάποιες ημέρες ήδη τα σχόλια είναι εκατοντάδες.

Οι εικόνες αυτές έχουν τραβηχτεί πριν από πέντε μήνες, σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε ο τηλεοπτικός σταθμός ΣΚΑΪ, ωστόσο άρχισαν να κυκλοφορούν ευρέως στο διαδίκτυο τις τελευταίες ημέρες.

Πρόκειται για ένα αμερικανικό μεταγωγικό C-5 Galaxy με τις αφίξεις τέτοιου τύπου αεροπλάνων να είναι συχνές στο «Ελ. Βενιζέλος», είτε για ανεφοδιασμό, είτε για τεχνικούς λόγους, είτε στο πλαίσιο ασκήσεων του ΝΑΤΟ.

@forces_playground C-5 Galaxy Size Comparison #tiktokusa #fyp #viral ♬ Nure - Pette Bella Remix - Ömer Bükülmezoğlu

#ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ #ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ_ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ #ΜΕΤΑΓΩΓΙΚΟ #ΓΕΦΥΡΑ #ΑΤΤΙΚΗ_ΟΔΟΣ

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.