«Μάχη» για να κρατηθεί στη ζωή δίνει η 14χρονη Χριστίνα: Διασωληνωμένη μετά από τροχαίο με 16χρονο φίλο της

«Μάχη» για να κρατηθεί στη «Μάχη» για να κρατηθεί στη

Η 14χρονη Χριστίνα δίνει μάχη για τη ζωή της διασωληνωμένη στην Εντατική στο Νοσοκομείο Ρίου, ενώ ο 16χρονος φίλος της - γιος γνωστού προπονητή στην Πάτρα - έχει διαφύγει τον κίνδυνο.

Ηταν 3 τα ξημερώματα της Κυριακής όταν το δίκυκλο στο οποίο επέβαινε η 14χρονη Χριστίνα μαζί με τον 16χρονο φίλο της Γιώργο συγκρούστηκε με όχημα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του pelop, όταν ο οδηγός του αυτοκινήτου - ιδιοκτήτης γνωστού καταστήματος εστίασης στο Ρίο - επιχείρησε να κάνει αναστροφή, ο 16χρονος δεν πρόλαβε να αντιδράσει και το αποτέλεσμα ήταν να πέσει το δίκυκλο στο έδαφος.

Η 14χρονη Χριστίνα πιθανότατα από την πτώση χτύπησε σοβαρά στο κεφάλι, ενώ ο νεαρός έχει υποστεί αρκετά κατάγματα στο κορμί του, αλλά διέφυγε τον κίνδυνο για τη ζωή του.

Τα δύο παιδιά είχαν μεταβεί στο Ρίο από τις πρώτες βραδινές ώρες για να διασκεδάσουν, όπως πολλοί νέοι της ηλικίας τους. Ποιος θα πίστευε ότι το κέφι τους θα μετατρεπόταν σε αγωνία και κλάμα. Για όλους. Η είδηση μαθεύτηκε

Δεκάδες φίλοι της 14χρονης δεν έφυγαν από τους χώρους του νοσοκομείου καθ’ όλη τη διάρκεια της Κυριακής, προσπαθώντας να εμψυχώσουν τις προσπάθειες των ιατρών αλλά και την ίδια τη Χριστίνα να κρατηθεί στη ζωή.

Η Τροχαία Πατρών έχει αναλάβει τη διερεύνηση των συνθηκών του τροχαίου.

#ΠΑΤΡΑ #ΤΡΟΧΑΙΟ #ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟΣ #ΔΙΑΣΩΛΗΝΩΜΕΝΗ #ΜΕΘ

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.