Προειδοποίηση Μαρουσάκη για βροχές και καταιγίδες από το απόγευμα στην Αττική

Προειδοποίηση Μαρουσάκη Προειδοποίηση Μαρουσάκη

Άστατος χαρακτηρίζεται ο καιρός και σήμερα, Πέμπτη 29 Ιουνίου 2023, αφου τον ήλιο διαδέχονται οι μπόρες από το μεσημέρι και μετά.

 

Σήμερα Πέμπτη, σύμφωνα με τον Κλέαρχο Μαρουσάκη, η διαταραχή θα επηρεάσει την κεντρική και βόρεια χώρα, με βροχές να εκδηλώνονται σε Μακεδονία, Θράκη το πρωί, ενώ ο άστατος καιρός από το μεσημέρι θα επηρεάσει και την υπόλοιπη χώρα, με βροχές να σημειώνονται στον ηπειρωτικό κορμό. Τα νησιά του Ιονίου και του Αιγαίου δεν θα επηρεαστούν, αλλά εκεί θα έχει... πολλή ζέστη.

Αναφορικά με την Αττική, ο καιρός θα ξεκινήσει καλοκαιρινός με τη θερμοκρασία να φτάνει στους 34 βαθμούς, πριν μας τα χαλάσει πιθανότατα από το απόγευμα, όπου αναμένονται μπόρες ίσως και καταιγίδες.

Ο καιρός θα είναι άστατος και στη Θεσσαλονίκη, όπου θα εκδηλωθούν μπόρες και καταιγίδες και ο υδράργυρος θα κυμαίνεται στους 30 με 31 βαθμούς.

Δύο ημέρες με καλοκαιρία και αυξημένες θερμοκρασίες θα ακολουθήσουν μετά τη σημερινή αστάθεια, πριν αλλάξει και πάλι το σκηνικό του καιρού την Κυριακή δεδομένου ότι κατεβαίνει στην Ελλάδα μία ψυχρή διαταραχή από τα Βαλκάνια.

Αύριο, Παρασκευή, 30 Ιουνίου 2023, ο καιρός θα εναρμονιστεί με το ημερολόγιο, η θερμοκρασία θα φτάσει τους 34 βαθμούς Κελσίου, ενώ το Σάββατο θα είναι μία ζεστή ημέρα, με τον υδράργυρο να δείχνει ακόμα και 37άρια προς το νοτιοανατολικό Αιγαίο. Από το απόγευμα, ωστόσο θα χαλάσει ο καιρός στη Βόρεια Ελλάδα, με μία νέα διαταραχή να έρχεται από την Κυριακή και να φέρνει άστατο καιρό τις πρώτες ημέρες της νέας εβδομάδας.

#ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑ #ΒΡΟΧΕΣ #ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ #ΑΤΤΙΚΗ #ΚΑΙΡΟΣ #ΠΡΟΓΝΩΣΗ_ΚΑΙΡΟΥ #ΚΛΕΑΡΧΟΣ_ΜΑΡΟΥΣΑΚΗΣ

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.