Άρτα: Της είπε ότι είναι ο λογιστής του γιου της και απέσπασε 10.000 ευρώ

Άρτα: Της είπε ότι είναι ο Άρτα: Της είπε ότι είναι ο

Την έπεισε να του παραδώσει το χρηματικό ποσό των 10.000 ευρώ, προκειμένου να διευθετηθεί η εκταμίευση του δικαιούμενου χρηματικού ποσού.

Ταυτοποιήθηκαν ύστερα από έρευνα του Τμήματος Ασφάλειας Άρτας τα στοιχεία δύο ημεδαπών, άνδρα και γυναίκας, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για συνέργεια σε απάτη, η οποία έγινε τον περασμένο Δεκέμβριο στην Άρτα.

Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, οι κατηγορούμενοι συνέδραμαν άγνωστο συνεργό τους, ο οποίος προσέγγισε με αυτοκίνητο πεζή υπερήλικη και αφού προσποιήθηκε ότι είναι λογιστής του γιου της, ο οποίος δήθεν δικαιούται μεγάλη επιστροφή φόρου, την έπεισε να του παραδώσει το χρηματικό ποσό των 10.000 ευρώ, προκειμένου να διευθετηθεί η εκταμίευση του δικαιούμενου χρηματικού ποσού.

Η σχηματισθείσα δικογραφία θα υποβληθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Άρτας.

#ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΗ #ΑΡΤΑ #ΑΠΑΤΗ #ΧΡΗΜΑΤΑ #ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.