Σοκαριστικό βίντεο με μηχανάκι που χτυπά μικρό παιδί στη Λαμία και το εγκαταλείπει

Σοκαριστικό βίντεο με Σοκαριστικό βίντεο με

Τροχαίο ατύχημα με θύμα ένα παιδί μόλις 5 ετών κατέγραψε η κάμερα στο Παγκράτι Λαμίας, το μεσημέρι της Δευτέρας (12/6). Χτύπησαν το παιδάκι με το δίκυκλο και το εγκατέλειψαν πεσμένο στην άσφαλτο.

 

Ασυνείδητος οδηγός δικύκλου που κινείτο στο σημείο μαζί με ένα ακόμη άτομο, παρέσυρε και εγκατέλειψε αβοήθητο το παιδάκι στην άσφαλτο. Όπως είπε στο LamiaReport ο Πρόεδρος των Ρομά Βαλάντης Χαλιλόπουλος, ο οδηγός όχι μόνο δεν σταμάτησε αλλά το χτύπησε δύο φορές το παιδί και στη συνέχεια το έσκασε.

«Είναι άνθρωπος αυτός; Θέλουμε από την αστυνομία να τον βρει και να τον τιμωρήσει», λέει ο κ. Χαλιλόπουλος στο LamiaReport, ενώ την παραδειγματική του τιμωρία ζητεί και ο πατέρας του 5χρονου, Κωνσταντίνος Χριστόπουλος που το μετέφερε στο Νοσοκομείο.

«Το παιδί θα μπορούσε να είχε χτυπήσει στο κεφάλι και να μην μπορούσε να φωνάξει. Η πράξη του είναι εγκληματική. Ακόμη και αν πει ότι φοβήθηκε τους Ρομά και έφυγε, γιατί δεν πήγε αργότερα στην αστυνομία να το δηλώσει; Γιατί δεν πήρε ένα ασθενοφόρο και να πει ότι υπάρχει τραυματισμένο παιδί;», ρωτάει εύλογα ο κ. Χριστόπουλος που είδε το παιδί του χτυπημένο στο οδόστρωμα.

Από το περιστατικό, το παιδάκι έσπασε το αριστερό του πόδι και του τοποθετήθηκε γύψος στο Νοσοκομείο Λαμίας. 

#ΜΗΧΑΝΑΚΙ #ΔΙΚΥΚΛΟ #ΛΑΜΙΑ #ΒΙΝΤΕΟ #ΠΑΙΔΙ

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.